Szolgáltatások

Könyvelés

Egy cég, vagy vállalkozás életében a megfelelő könyvelő iroda kiválasztása rendkívül fontos üzleti döntés, hiszen a precizitáson alapuló könyvelés mellett, a kölcsönös bizalom is elengedhetetlenül fontos szempont. Könyvelési szolgáltatásunkat folyamatosan képzett adótanácsadó és mérlegképes könyvelő végzi, így Ön biztos lehet benne, hogy munkánkat a jogszabályoknak megfelelően végezzük.

Bérszámfejtés

Könyvelőirodánk tulajdonosai sokévnyi tapasztalattal rendelkeznek a bérszámfejtés és a munkaügy területén. Jelszavunk: az idő=pénz. Garantáljuk, hogy bérszámfejtés szolgáltatásunk igénybevételével mindig időben kezébe kerül az utalandó bér és a bérszámfejtés által kiszámított fizetendő járulék.

Bérszámfejtés és munkaügy szolgáltatásaink:

Kontrolling

Szolgáltatásainkat elsősorban a már egy bizonyos vállalati méretet elért ügyfeleinknek ajánljuk, akiknek a kötelező könyvelésen és adóelszámoláson túl szükségük van a vállalkozásuk hatékony működtetéséhez egy jól működő vezetői információs rendszerre.

Szakembereink több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek közepes és nagyvállalatok kontrolling rendszereinek kiépítése és működtetése során.

Kontrolling szolgáltatásaink: